Ervaringen van cliënten

Psycholoog Zutphen - Psycholoog Guido

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Zutphen – Guido

5 / 5 sterren –
“Wat ik prettig vond aan de gesprekken met Guido waren de rust, de klik, de luisterende houding maar ook de kritische vragen en opmerkingen.

Hij biedt een prettige plek waar je een luisterend oor en praktische ondersteuning vindt voor je problemen en waar je handreikingen krijgt om aan jezelf te werken. Niet alleen meegaan in je problemen, maar ook een spiegel voorhouden.

Een zeer vriendelijk, kundig en empathisch ingestelde persoonlijkheid. Kortom, de persoonlijk, praktische en doelgerichte aanpak van Guido waardeer ik zeer.”

5-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

4 / 5 sterren –
“Vanwege psychische klachten/depressie/sociale angst ben ik doorverwezen naar een re-integratieorganisatie. Daar kreeg ik Guido als behandelaar. In de eerste behandelingen vond ik het vooral moeilijk om informatie los te laten.

Maar het lukte Guido goed om mij te helpen. Het ging mij gemakkelijker af in het praten en als persoon kwam ik verder op sociaal gebied en vond weer werk. Ik raad Guido zeker aan, hij begrijpt je goed en zorgt ervoor dat je verder komt!”

4-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

4 / 5 sterren –
“Guido ervaar ik als rustige, prettige therapeut die een veilige omgeving weet te creëren waarin alles bespreekbaar is. Ik vind het heel prettig hoe hij begeleidt tot inzicht in situaties. Ook geeft hij ruimte aan emoties, benoemt deze en maakt ze bespreekbaar. Waar nodig, laat hij mij oefenen met gesprekssituaties en eventueel geeft hij zijn visie op een situatie. Dankzij Guido voel ik mij evenwichtiger en sta ik meer in contact met mijzelf. Ik ben erg blij met de gesprekken en ik heb er veel aan.”

4-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

5 / 5 sterren –
“Via een re-integratiebureau kwam ik met Guido in contact. Ik had psychische klachten, maar niemand wist wat er met mij aan de hand was. Guido ontdekte dat ik door een bepaalde gebeurtenis een trauma had opgelopen. Door deze diagnose snapte ik wat er met mij gebeurd was en hoe dit mij in alles beïnvloedde. Ik kreeg inzicht in wat gebeurtenissen daarna met mij deden. Guido speelde daar op in, voelde mijn klachten goed aan en gaf mij weer vertrouwen en tools om dit te verwerken zoals EMDR en ademhalingsoefeningen. Inmiddels kan ik zonder psycholoog verder gaan en ben hem oprecht dankbaar.”

5-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

5 / 5 sterren –
“Guido Smeding heeft mij op een zeer prettige manier verder geholpen. Door goed te luisteren en goed in te spelen op mijn gevoelens, wist Guido precies welke oefeningen hij mij aan diende te bieden om de gewenste vooruitgang te bereiken.

Guido gaf mij niet alleen een vertrouwd gevoel maar ook een blijk van begrip en waardering als mens en dit resulteerde in een goede samenwerking, waarin ik flinke sprongen vooruit heb kunnen maken.

Ik had mij dan ook geen betere steun kunnen wensen en ik maak nog dagelijks tot wekelijks gebruik van zijn aangeboden denkwijze en aanpak.”

5-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

5 / 5 sterren –
“Mijn ervaring met Guido Smeding als psycholoog; Aller eerst valt zijn rust en kalmte in zijn stem op waardoor ik een veilig en rustig gevoel had.

Persoonlijk heb ik zijn werkwijze als zeer prettig en doortastend ervaren met bijzonder veel geduld. Ondanks dat het soms ook confronterend was, wat ook nodig is, gaf Guido mij altijd het gevoel van respect en veiligheid.

Door Guido zag ik in dat ik verder moest met therapie maar dat heeft mij nu naar jaren, mede dankzij Guido, gebracht tot waar ik nu ben.

Zijn werkwijze is naar mijn mening geweldig alleen was mijn problematiek te diep en vergde een psychiater! Maar in het kort super!”

5-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

5 / 5 sterren –
“Eerder in mijn leven was ik wel in therapie bij psychologen, die me thema’s over mezelf verklaarden, maar het implementeren daarvan in mijn dagelijkse reilen en zeilen was lastig voor me.
Nadat ik Guido Smeding leerde kennen, begeleidde hij mij gedurende meerdere jaren (2006/2008) op mijn niet altijd soepel verlopende levenspad.
Dit gebeurde tijdens sessies die vaak een enorme impact op me hadden, op het moment zelf en ook lang erna. Emotioneel, maar ook fysiek en energetisch staan vele oefeningen me nog helder bij.

Op veilige en vertrouwde wijze nam Guido me aan de hand naar momenten in mijn leven, die belangrijk voor me waren geweest, betekenisvolle situaties (die ik eerder niet als zodanig had herkend) of andere voor mij wezenlijke gebeurtenissen. Heel belangrijk en dierbaar voor me was de sessie waarin ik mijn moeder vergaf.
De gespreksverslagen die ik maakte, zijn nog steeds verhelderend en dus nuttig om zo af en toe door te nemen; erg prettige herinneringen aan mooie momenten ook nog eens.

De wijze waarop ik de sessies beleefde was enorm speciaal en van een voor mij volkomen nieuwe dimensie; het spirituele karakter was nou net wat ik nodig had om mijn blik te verruimen.
Met Guido heb ik dan ook vele inzichten verworven in mezelf, mijn bestaan en diepere verlangens. Daarmee vond ik een mooiere en vooral ook realistischere weg om mijn leven, en zoektocht, relaxter en veel doelmatiger te (be)leven.”

5-sterren
Psycholoog Zutphen – Guido

4 / 5 sterren –
“Guido is heel betrokken. Ik voelde me met respect behandeld als een volwaardig persoon i.p.v. een patiënt/cliënt met psychische problemen. Guido gaf ook aan hoe hij bepaalde gebeurtenissen, die op mijn pad kwamen, ervoer. Hij durfde daarbij ook zijn eigen ‘zwakheden’ bloot te leggen. Daardoor ontstonden mogelijkheden tot dialoog, verdieping en het inzicht, dat er niet één weg is naar succes. Gebeurtenissen zijn niet goed of fout, of maar op één wijze te tackelen.

We werkten samen aan een doel. En nu nog steeds, vele jaren later, hoor ik Guido in mijn hoofd spreken als ik tegen bepaalde valkuilen van mezelf aanloop. Zijn advies helpt me dan deze valkuil te dichten en er niet in te vallen.”

4-sterren


Psycholoog Zutphen
Ervaringen van cliënten
De persoonlijk, praktische en doelgerichte aanpak van Guido waardeer ik zeer....
Psycholoog Zutphen
wordt gewaardeerd met 4.6 uit 5 sterren op basis van 8 reviews
Aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top